Predstavitev

O Nas

Prenovljena samopostrežna restavracija, z novo ponudbo in prijaznim osebjem.

Restavracija se nahaja v bližini Koseškega bajerja, kjer so v sedemdesetih letih pogosto drsali na zaledenelih površinah.

Potrudimo se za vsakega gosta. To je lahko študent ali poslovnež na kosilu ali klepetu v prijetnem okolju ob dobrem kosilu, pivu, vinu ali najboljši kavi z rogljičkom. Vse jedi pripravimo v naši kuhinji, surovine pa kupujemo predvsem od slovenskega proizvajalca - s poudarkom na domačem krompirju in ostali zelenjavi od slovenskega kmeta. Pripravo in ponudbe hrane vršimo po standardih HACCP. Za nas je pomembno, da skrbimo za polnovredne, pestre obroke in varno pripravljene jedi brez umetnih dodatkov. Novo osebje predstavlja nove ideje in okuse restavracije Paradiž. Torej vabljeni vsi z malo ali veliko časa na užitke ob domači hrani.

Certifikat Zaupanja Vredno

Galerija

Zaposlitev pri nas

Trenutno nimamo potrebo po novih sodelavcih. A, če ste mnenja, da bi se lahko dobro vklopili v naš kolektiv, nam lahko že sedaj posredujte podatke po e-mailu ali pošti.

Le te bomo varno shranili, kjer bodo čakali na pravi trenutek, vi pa boste med prvimi, ki bodo izvedeli za prosta delovna mesta pri nas.