Najem - Rezervacije

Restavracija nudi dva notranja prostora. Eden je za zaključene družbe od 5 do 25 oseb in se imenuje Vip soba, drugi je glavni prostor restavracije in sprejme do 70 oseb. V poletnem času imamo dva vrta. Vrt pred restavracijo sprejme do 80 oseb in za restavracijo do 30 oseb.

Vip sobo lahko najamete za razna srečanja, obletnice, rojstnodnevne zabave po 15 uri. V soboto od 8 do 16 ure je vip soba na razpolago za sobotna kosila do 5 oseb ali do 30 oseb če je ena družba.

Vip soba je prenovljena leta 2012 in ima pridih domačnosti.

Vip soba je na voljo za razna predavanja, seminarje in podobne dogodke po dogovoru vsak dan od ponedeljka do petka od 8 do 11,30 ure in od 15 do 19 ure, ker je v času kosil od 12 do 15 ure ta soba rezervirana za poslovna kosila.

Za vip sobo ne zaračunamo najema, vendar je potrebno v naprej rezervirat in naročit vsaj eno pijačo po osebi. V primeru seminarja lahko uredimo TV prostor, če je to v interesu naročnika. Rezervacije sprejemamo po elektronski pošti ali telefonu 041/582-927 vsaj dva dni prej.

Prostor restavracije lahko najamete za različne priložnosti:

  • Poroke
  • Rojstnodnevne zabave
  • Birma
  • Obhajilo (če je to v soboto ker v nedeljo ne delamo)
  • Ostale priložnosti

V restavraciji postrežemo gostom za mizo. V ta namen imamo profesionalno strežno osebje in izbrane kuharje ter prostor uredimo glede na vrsto srečanja ali zabave. Prostor v restavraciji je namenjen za svečano urejene mize, prostor za plesišče ter prostor za ansambel, kjer je prostora za 3 osebe (trio). Ponudbo jedi vam pripravimo glede na vrsto dogodka. Ponujamo vam 5 vrst menijev, vendar se prilagajamo vašim željam in potrebam.

Ime*

E-mail*

Datum*

Število gostov

Ura (od)

Ura (do)

Vrsta najema
 Poroka Rojstnodnevna zabava Birma Obhajilo Ostale priložnosti Rezervacija s kuponom (obvezno velja za več kot dve osebi)

Sporočilo*

OB SPREJEMU:

HLADNA BIFEJSKA MIZA POGRNJENA DO TAL S TRADICIONALNIM SPREJEMOM

KDOMAČE ZELIŠČNO ŽGANJE, DOMAČE BOROVNIČKE, WHISKY, POMARANČNI SOK


PREDJED:

KANAPEJI NA RAZLIČNE NAČINE ali
NA KROŽNIKIH: ZASEKA, TATARSKI BIFTEK, MASLO, POPEČENI KRUHKI


JUHA:

GOVEJA JUHA Z REZANCI, JURČKOVA JUHA S PEČENIMI KRUHKI GRANNA PADANO IN BUČNA JUHA


GLAVNA JED:

MESO:
PERUTNINSKA ROLADA Z NADEVOM V MREŽICI
NADEVANA SV. PEČENKA
PURANJI FILE PO PARIŠKO/DUNAJSKO
NA ŽARU PEČENA PLESKAVICA

PRILOGA:

DOMAČ PRAŽEN KROMPIR, ŠTRUKLJI S SKUTO IN PEČENIMI JURČKI, ZDROBOVI KROKETI, IZ PEČICE PEČEN KROMPIR S SLANINO, ZELENJAVA NA MASLU


SESTAVLJENA SEZONSKA SOLATA


DESERT:

SLADKI MINJONI 4 VRSTE


TORTA


MESNA OBARA Z ŽLIČNIKI, POPEČENI KRUHKI

ILLY KAVA PO IZBIRI

APERETIV:

Domače borovničke, zeliščno žganje, whisky, bio jabolčni sok.

Suhe marelice, domači slani piškoti...


PREDJED:

Krožnik z domačim lokavskim pršutom, olimski sir, orehova jedrca, oliva.


JUHA:

Mesna juha z jajčnimi rezanci

Špargljeva juha

Lisičkina juha


GLAVNA JED NA KROŽNIKU ALI NA POLOŠČI:

Perutninski file orly

Obložena sv pečenka juliene

Piščanec po katalonsko

Pečena zelenjava na žaru

Zdrobovi Kroketi

Francoski krompir z zelišči

Rižev tris po beneško

Jurčkova in smetanova omaka


SOLATA:

Solata iz solatnega bara ali sestavljena sezonska solata.


DESERT:

Torta slavljenca


SEZONSKO SVEŽE SADJE:

Grozdje, ananas, jagode, grozdje, marelice, mandarine, kivi...


KAVA: Turška kava ali expres illy kava.

Domači piškoti...

APERETIV:

Domače borovničke, zeliščno žganje, whisky, bio jabolčni sok.

Suhe marelice, domači slani piškoti...


PREDJED:

Krožnik z domačim lokavskim pršutom, olimski sir, orehova jedrca, oliva.


JUHA:

Mesna juha z jajčnimi rezanci

Špargljeva juha

Lisičkina juha


GLAVNA JED NA KROŽNIKU ALI NA POLOŠČI:

Perutninski file orly

Obložena sv pečenka juliene

Piščanec po katalonsko

Pečena zelenjava na žaru

Zdrobovi Kroketi

Francoski krompir z zelišči

Rižev tris po beneško

Jurčkova in smetanova omaka


SOLATA:

Solata iz solatnega bara ali sestavljena sezonska solata.


DESERT:

Torta slavljenca


SEZONSKO SVEŽE SADJE:

Grozdje, ananas, jagode, grozdje, marelice, mandarine, kivi...


KAVA: Turška kava ali expres illy kava.

Domači piškoti...

Otroški ali mladinski roj.dan


APERITIV:

Otroški šampanjec z okusom jabolka, breskava ali jagoda, Ter sadje v šampanjcu.


PIZZA PARADIŽ ALI PIZZA MARGERITA
PIZZA CANNABIS ALI PIZZA MARGERITA (ketchup)

Ali

MEGA DUNAJC S POMFRIJEM ALI S KROKETI, TATARSKA OMAKA


FRANCOSKA SOLATA

SEZONSKO SADJE

PIŠKOTI - SLANO PECIVO

TORTA SLAVLJENCA/KE

VROČA ČOKOLADA S SMETANO

DARILO PARADIŽA ZA SLAVLJENCA

APERITIV:

COCTAIL CUBA
DOMAČE BOROVNIČKE
WHISKEY
JAGERMAISTER ali ZELIŠČNI LIKER


JUHA:

DOMAČA GOVEJA JUHA Z REZANCI
GOBOVA KREMNA JUHA GRANNA PA DANNO
DOMAČA BUČNA JUHA


GLAVNA JED:

SVINJSKA PEČENKA JULIEN V NARAVNI OMAKI
PERUTNINSKI FILE ORLY
S SIROM IN PARADIŽNIKOM GRATINIRAN ZREZEK Z ŽARA
ZELENJAVNI RAŽNJIČ Z OLIMSKIM BELIM SIROM
FRANCOSKI KROMPIR IN RIŽEV TRIS V PARADIŽNIKU


DESERT:

VANILIJEVA PANACOTA Z MARELICAMI IN JAGODA NA BELEM HRIBU


KAVA EXPRES ali TURŠKA KAVA